Jdi na obsah Jdi na menu

Víme kdy vyjde THE SIMS 4

Pamatujete na novinku, kdy jsem vám oznamovala, jaké rubriky můžete na iSims očekávat? Tak tu mám další - Exkluzivně. Dnešní novinka v této rubrice je velmi speciální - máme informace o všech nastávajících dodatcích a kolekcích, včetně nejočekávanějšího titulu blízké budoucnosti - The Sims 4. Dočkáme se čtvrté generace této skvělé hry již v roce 2014. Jak jsme se k tomu dopracovali?
Díky The Sims 3 Hrátky osudu víme, jak najít všechny dodatky a kolekce pro The Sims 3 přímo na oficiálních stránkách. Můžeme s radostí oznámit, že v plánu je hned 10 dodatků a 10 kolekcí! Pokud zadáte do svého prohlížeče správnou adresu, otevře se vám na oficiálních stránkách nová stránka, kde uvidíte "The Sims 3 Expansion Pack #Číslo", nebo "The Sims 3 Stuff Pack #Číslo". Podle předchozích vydání dodatků se dá usoudit, kdy výjdou ty budoucí a kdy výjde nová generace základní hry.
V následujících letech se tak setkáme s dalšími 6 dodatky (už počítáme i Hrátky osudu) a 7 kolekcí. A ještě jedna exkluzivní informace - The Sims 4 je naplánováno okolo data 16. září 2014. To jste opravdu nečekali, že?