Jdi na obsah Jdi na menu

Kolekce The Sims 3

3. 4. 2012

  Kolekce The Sims 3 Sportování
V kolekci The Sims 3 Sportování budete moci fandit svému oblíbenému týmu! Pořídíte si suvenýry a trofeje, kterými si to doma vyzdobíte, obléknete se do báječných dresů a budete hostit skvělé večírky na parkovišti. S nejnovějšími cvičebními úbory, výbavou a barvami na tělo budete připraveni na všechno.

Kolekce The Sims 3 Večírky
Rozvěste stužky a nafoukněte balonky, čeká vás večírek! V kolekci The Sims 3 Večírky se stanete nejlepším pořadatelem večírků široko daleko. Nesejde na tom, jestli připravujete dokonalou večeři, báječnou svatbu, nebo jste jen sezvali pár kamarádů k televizi. Pořiďte dort, přineste švédský stůl a pozvěte své kamarády. Čeká vás nezapomenutelný večer.

Kolekce The Sims 3 Pro teenagery
Díky kolekci The Sims 3 Pro teenagery budete mít nejmódnější pokoj v sousedství a nejmodernější oblečení pro teenagery. Budete oblečeni a připraveni na nejbližší společenskou událost, ať je to maturitní ples, holčičí akce ve městě, nebo fandění místnímu týmu. Od báječných plakátů až po ztřeštěný nábytek: budete připraveni na všechno!

Kolekce The Sims 3 Desetiletí
Ať je vám bližší styl hipsterů nebo hipíků, s touto retro kolekcí ze 70., 80. a 90. let si přijdete na své. Chundelaté koberce, obří účesy a kostkované košile vaše Simíky přesvědčí, aby znovu prožívali minulost. Bez pochyby. Hoďte si magneťák na rameno, podívejte se na svůj oblíbený seriál na vestavěné televizi, nebo připravte večeři na sporáku v barvě avokáda. Kolekce The Sims 3 Desetiletí je bomba!